Hitta hemmet som ger dig hemlängtan på resan

Om du gillar att resa är det lätt att längta efter att få resa iväg när vardagen känns riktigt grå. Det bästa är att både få resa och verkligen tycka om sitt hem när man kommer tillbaka. Få det bästa av två världar.

Hitta ditt nya hem på Boneo

Det spelar ingen roll var i landet du vill bo, du kan alltid hitta ditt nya hem på Boneo. Den stora fördelen med att leta hus eller lägenhet på just bostadssajten Boneo är att de är först med att lägga ut nya bostäder. Genom att kolla deras sajt kommer du lättare att hinna att både titta och lägga ett bud på ett riktigt attraktivt boende. Att trivas i sitt hem är så oerhört viktigt. Gå in på Boneo och hitta hemmet som du kommer att älska att komma hem till.

Bostaden för dig som älskar att resa

Om du vill lägga mycket tid och pengar på att resa finns det några saker som är smarta att tänka igenom när du ska köpa bostad. Först och främst är det bättre att du äger din bostad ur ett ekonomisk perspektiv. Det är en investering som gör att du betalar pengar till dig själv varje månad, istället för till en hyresvärd. Betalar du hyra är det pengar i sjön som du aldrig kommer att se igen.

För det andra kan du alltid hyra ut din bostad om du äger den. Bor du i hus kan du göra helt och hållet som du vill. Om du drömmer om att tillbringa ett år på Bali eller resa jorden runt är det klokt att kunna tjäna pengar på bostaden. Bor du däremot i bostadsrätt måste du ansöka hos bostadsföreningen om att få hyra ut bostaden medan du är borta. Att få hyra ut lägenheten för att göra en längre resa brukar då inte vara något problem.

Genom att tänka på din bostad som en inkomstkälla för att kunna resa, kommer du att kunna frigöra mer pengar för att kunna resa än mer. Du kan också köpa en större bostad än du behöver för att hyra ut källaren eller ett rum, vilket är ett enkelt sätt att bokstavligen kunna få in 5000-10 000 kronor extra i månaden som passiv inkomst. Det gäller särskilt om du bor i en större stad som Stockholm eller Göteborg. Eller en stad med många studenter. Men även på mindre orter finns det personer som gärna hyr ett rum för att hålla kostnaden nere, istället för att ha egen bostad.

Res mer

När du gillar ditt hem är det både roligt att resa och att komma hem. Det är en skön känsla. Men för att få njuta av att få komma hem till din bostad måste du resa bort. För att resa än mer är det smart att planera din ekonomi och ditt liv utifrån att kunna resa mycket. Genom att bo i en trevlig bostad som du kan hyra ut har du frigjort mycket pengar. Pengar som ger dig möjligheten att besöka Sydafrika, Malaysia och många andra spännande platser.