Resa till paradiset eller lyxig roadtrip i Sverige?

Efter en lång period av pandemi och restriktioner är ressuget på topp bland svenskar. Efterfrågan på klassiska weekendresor är högre än någonsin, men även intresset för svenska resorter. Dessutom väljer fler att boka långväga resor till fjärran länder.

Är du osäker på vilken typ av resa du ska satsa på? Häng med, här får du de bästa tipsen till en lyckad resa. Oavsett om du funderar på en safari i Sydafrika eller hemester med BMW:n som färdmedel.

Allt ligger inte långt bort

Även om resmål som Malaysia, Kura Kura och Borneo lockar behöver inte alltid nästa resa befinna sig på lika långt avstånd. Tvärtom kan du få ut mycket av din resa också här på hemmaplan i Sverige. Med en bra bil såsom en ny eller begagnad BMW är du garanterad behaglig körning och optimal komfort under din roadtrip. Därför kan det vara hög tid att byta bil om du ännu inte fått den biten gjord. Vill du få en bättre uppfattning om BMW pris på begagnade modeller kan du kika på nätet. Utgå från din budget och leta fram ett BMW pris som passar just dig. Då har du allt redo inför nästa resa på våra svenska vägar, eller varför inte en längre tur ut i Europa med bilen? BMW priset må vara lite högre än hos andra tillverkare, men det är en säker bil som du kör tryggt med överallt.

Fynda långresor

Känner du trots allt att priset för BMW är högre än det du planerade att lägga på resan kanske ett annat upplägg passar bättre. Är du ute i rätt tid har du stor chans att fynda resor online och då även de lite längre resorna. Mellan varven går det att hitta riktigt lockande resepaket t.ex. till Sydafrika eller Malaysia. Det är fortfarande dyrare än en weekend i Stockholm, men å andra sidan billigare än BMW priset på en ny modell.