Sydafrika erbjuder både spännande och bekväma resor

Sydafrika är det perfekta resmålet för dig som är ute efter en upplevelserik och spännande resa. Med en storslagen natur och ett rikt djurliv har landet mycket att erbjuda för den äventyrslystna. Många som åker till Sydafrika går på safari och ser djur som noshörningar, giraffer, elefanter och lejon. Det som är så fantastiskt med Sydafrika är att du under din resa kan besöka allt från torra ökenlandskap till fuktiga regnskogar. Skulle inte naturupplevelser vara något för dig så är en av Sydafrikas huvudstäder, Kapstaden, ett säkert kort med sin sitt pulserande stadsliv och mängder av sevärdheter.

En annorlunda och unik tågresa genom Sydafrika

Att resa med tåg är ett annorlunda och spännande sätt att upptäcka ett nytt land. Tåget tar sig snabbt fram och du får möjlighet att se ett vackert landskap målas upp utanför ditt fönster. Du kommer nära naturen samtidigt som du har tillgång till all bekvämlighet som ett tåg kan erbjuda. Ett av världens lyxigaste tåg finns i Sydafrika och ägs av ett litet familjeföretag. Tåget har plats för 72 gäster som bor i sviter, som är vackert bevarade och inredda tågvagnar. Tåget har sin egen restaurang där det serveras tre-rätters och med en vinlista som består utav 32 utvalda Sydafrikanska viner. Att resa med detta tåg är en unik upplevelse och möjlighet att se Sydafrika från sin vackraste sida.

Upptäck trendiga Johannesburg

Johannesburg är Sydafrikas största stad och allt fler börjar få upp ögonen för denna mångkulturella metropol. Staden är i en expansiv fas och nya restauranger, barer och butiker öppnar ständigt upp. Som turist finns det mycket att se och göra i Johannesburg. Är du intresserad utav kultur och historia så finns det många museer att besöka, bl.a. Apartheidmuseet där du får lära dig mer om den mörka historian som utspelade sig i landet. Nöjesscenen i Johannesburg är utbredd tack vare den mångkulturella mångfalden i staden. Njut av god mat från hela världen och utforska det trendiga nattlivet. Sist men inte minst är Johannesburg känt för sin shopping med sina många shoppingcenter och marknader.